Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

02 юни Двайсетина часа в рая - Стоян Стоянов
0 55
Двайсетина часа в рая - Стоян СтояновEmail AddressЕдин бърз и доста емоционален риболов, без много подготовка се озовахме в късния следобед на язовира. Набързо премерихме дълбочини и дистанции. Стръвтта на която заложихме беше 20мм бойли Магнум в ком..
23 май Влакното - един от най-важните такъми
0 35
Риболовното влакноедно от най-важните за нашият успехКОЕ ВЛАКНО ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕТЕ?Това е един от най-често срещаните въпроси.За да отговорите на този толкова важен въпрос, първо трябва да отговорите на най-основния , а именно: къде и как ще бъде изп..
21 май Риболов на плувка
0 13
Риболов на плувка!!! Все по - популяренРиболова на плувка от брега се практикува много често от все повече риболовци. Самият риболов е много интересен и спокоен. Рибите, които могат да се уловят са в огромно разнообразие и различни размери. Може да с..
19 май FilStar - нова визия за модерния риболовец
0 13
FilStar - нова визия за модерния риболовецРиболовът на хищник вече е разрешен.И така нашият любим спининг риболов започва,а ти подготвили сеИзключително удобен и полезен риболовен аксесоар, произведен от висококачествена естествена кожа. С негова пом..
17 май Zander - Един от най-желаните хищници
0 15
Бяла риба (zander)един от най-желаните хищнициС края на забраната за риболов на бяла риба , започват и вълненията на нейните почитатели-риболовци.С какво,с която примамка,от брега или лодка.     Как?                Има два начина за риболов - спининг..
14 май 4Carp - Лидер в състезателният риболов
0 16
-Лидер в състезателният риболовEmail Address4carp, един от лидерите в риболова , с над 700 състезания, спечелени от тези, които използват техните продукти, Цилиндричните бойли са успешна алтернатива в определени ситуации и дават добри резултати при р..
11 май Да уловиш карагьоз
0 18
Да уловиш карагьозВсяка година огромни пасажи с карагьоз навлизат в река Дунав, за да хвърлят хайвера си (вида живее в морето). Забраната за риболов пада на 15 май и вече всеки мераклия може да опита късмета си в търсене на екзотичните риби. До края ..
10 май Зарганът един от най-желаните
0 12
Зарганът един от най-желанитеЗарганът е хищна риба движешта се най-често в горните слоеве на водата в търсене на храна - малки рибки и ракообразни. Плува на малки стада или поединично. Край нашите брегове се появява през май-юни. Най-многочислен е пр..
09 май Как да впечатлите един скитник......
0 14
Как да впечатлите един скитник......'' Смисълът на риболова на шаран не е да задоволиш егото си или да се прехранваш.Смисълът е да изпълни душата ти със страхопочитание и удивление "Популярността на риболова на шаран расте с всеки изминал ден. От род..
09 май MG Carp Porumb Flotant
0 15
MG Flotant PorumbМного е писано и говорено за силиконовите царевици в дип.На пазара има всевъзможни марки и варианти.Ние от Риболовен Свят заложихме на MG Carp Изкуствената царевица MG Special Carp има висока плаваемост и може да се използва както пр..
07 май 4Carp Dumbell
0 12
4Carp Dumbell - примамки за кука Наред с развитието на любителския риболов, както и на състезателния , пазарът претърпя същата еволюция по отношение на продуктите, за да задоволи новите изисквания .Имайки предвид всички тези съображения, 4carp, един ..
05 май За риболова на сом и особеностите му
0 18
За риболова на сом и особеностите муПо легенди и мистични разкази сомът държи първенството. Ловът на този хищник има редица свои с нищо несравними особености, но за начинаещия любител таи доста рискове. Риболовът на сом изисква дисциплинираност, конц..
Показани 1 от 12 | 25 (3 Страници)
модул за нотификации
Този сайт използва бисквитки, за да ви осигури най-доброто преживяване на нашия уебсайт.