Menu
Your Cart

Блог RSS Feed

27 февр. Почивка и риболов ! Най-добрите риболовни дестинации за незабравими преживявания
0 1042
Мечтаете за перфектната ваканция, по време на която да се насладите истински както на любимото си хоби риболова , така и на спокойствието и тишината сред природата заедно със вашето семейство. Ето кои са според нас най - добрите дестинации. ..
22 февр. Риболов на бяла риба на спининг. Какво трябва да знаем?
0 1031
Сулката е флагманът на семейство костурови. Тя е абсолютен хищник, който заради бързото си израстване постепенно се превръща в главния “чистач” във водоема. Там, където този хищник намери добри условия за развитие – дълбоки, чисти и бистри води с кам..
19 февр. Какво трябва да бъде влакното за риболов?
0 995
                        Какво трябва да бъде влакното за риболов?Здраво, за да извадим едри екземпляри.Тънко, за да изхвърляме примамката надалеч.Незабележимо, за да не плашим рибите.Да е разтегливо поне 10% от общата си дължина, за да извадим рибата..
13 февр. Сезона на пъстървите е в разгара си с нови цветове
0 964
От всички видове риби в нашите сладководни водоеми, пъстървата без никакво съмнение е една от най-търсената риба от мнозинството от риболовците. Фактът, че тя се среща в голяма част от водоемите позволява тя да бъде обект, поставен на първо място в ..
01 февр. Започна риболовния сезон на пъстърва
0 947
България се гордее с богатите си природни ресурси, включително множество реки и планини, които създават идеални условия за риболов. Един от най-популярните видове риболов в страната е риболовът на пъстърви, който предоставя на рибарите уникални възмо..
11 ян. Зимни щуки
0 1010
Тъй като щуката си пести енергията през зимата, тя прекарва по-голямата част от времето си скрита, дебнейки от засада минаващите наблизо жертви. Рядко се отдалечава от укритието си, и рядко се спуска да гони активно плячка както през пролетта и есент..
10 ян. Каракуда? Знаем ли всичко за нея?
0 3467
                           Каракуда, карас, таранка – няма рибар, който да не е ловил тази емблематична за нашите водоеми риба. Била тъпа, била капризна, лятно време обичала хляб или жито, а на пролет и есен налитала на протеин, тоест червеи. Митовет..
09 ян. Fanatik Mik Maus
0 1442
Опашката на  Fanatik - Mik Maus е визитната и картичка - тя е проектирана да бъде супер активна и издръжлива. На всичкото отгоре, за да премести действието на стръвта в напълно новата лига,  Fanatik добавя 4 крака, които се движат в потоци и течения,..
09 ян. Пътеките на зимния кефал
0 1006
Кефалът е една от възможностите при зимния речен риболов. В студено време поведението му няма нищо общо с това през лятото. Доста по-тромав е, не обича да предприема дълги пътешествия, избягва прекалено бързата вода. Пътеките на зимния кефал водят къ..
30 авг. 4Carp Pop Up 12mm
0 1322
4Carp - кои са те????4Carp е румънска фирма лидер в състезателният риболов.Отварят врати през 2013 и до сега имат над 700 награди.След постоянно сътрудничество с един от най-важните доставчици на суровини във Великобритания, 4CARP е в списъка на елит..
22 авг. Риболов с клатушки
0 1203
Клатушките за пъстърва - съвети и мненияЛюбителите на риболова на пъстърва не са никак малко у нас. И това е напълно логично предвид факта, че ловенето на този вид риба е истинско предизвикателство и изисква не само много търпение, но и голяма доза м..
20 юли Българските захранки
0 1257
Здравейте,наши настоящи и бъдещи клиентиС тази статия искаме да Ви разкажем малко по-вече за риболовните захранки и колко важни са те.На пазара се предлагат огромно разнообразие от захранки,готови теста,семена и всякакви съставки за смесването им.Вся..
Показани 1 от 12 | 38 (4 Страници)
модул за нотификации
Този сайт използва бисквитки, за да ви осигури най-доброто преживяване на нашия уебсайт.