Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

30 авг 4Carp Pop Up 12mm
0 156
4Carp - кои са те????4Carp е румънска фирма лидер в състезателният риболов.Отварят врати през 2013 и до сега имат над 700 награди.След постоянно сътрудничество с един от най-важните доставчици на суровини във Великобритания, 4CARP е в списъка на елит..
22 авг Риболов с клатушки
0 177
Клатушките за пъстърва - съвети и мненияЛюбителите на риболова на пъстърва не са никак малко у нас. И това е напълно логично предвид факта, че ловенето на този вид риба е истинско предизвикателство и изисква не само много търпение, но и голяма доза м..
20 юли Българските захранки
0 228
Здравейте,наши настоящи и бъдещи клиентиС тази статия искаме да Ви разкажем малко по-вече за риболовните захранки и колко важни са те.На пазара се предлагат огромно разнообразие от захранки,готови теста,семена и всякакви съставки за смесването им.Вся..
28 юни Живарникът един много важен такъм
0 182
Живарникът един много важен такъмВиж наКачествени продукти на атрактивни цениПрактичен  живарник с шест метални обръча и метално неръждаемо колче. Мрежата от която е изработен живарника е гумирана бързосъхнеща със средно големи отвори и плътна горна ..
02 юни Двайсетина часа в рая - Стоян Стоянов
0 343
Двайсетина часа в рая - Стоян СтояновEmail AddressЕдин бърз и доста емоционален риболов, без много подготовка се озовахме в късния следобед на язовира. Набързо премерихме дълбочини и дистанции. Стръвтта на която заложихме беше 20мм бойли Магнум в ком..
23 май Влакното - един от най-важните такъми
0 199
Риболовното влакноедно от най-важните за нашият успехКОЕ ВЛАКНО ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕТЕ?Това е един от най-често срещаните въпроси.За да отговорите на този толкова важен въпрос, първо трябва да отговорите на най-основния , а именно: къде и как ще бъде изп..
21 май Риболов на плувка
0 145
Риболов на плувка!!! Все по - популяренРиболова на плувка от брега се практикува много често от все повече риболовци. Самият риболов е много интересен и спокоен. Рибите, които могат да се уловят са в огромно разнообразие и различни размери. Може да с..
19 май FilStar - нова визия за модерния риболовец
0 123
FilStar - нова визия за модерния риболовецРиболовът на хищник вече е разрешен.И така нашият любим спининг риболов започва,а ти подготвили сеИзключително удобен и полезен риболовен аксесоар, произведен от висококачествена естествена кожа. С негова пом..
17 май Zander - Един от най-желаните хищници
0 102
Бяла риба (zander)един от най-желаните хищнициС края на забраната за риболов на бяла риба , започват и вълненията на нейните почитатели-риболовци.С какво,с която примамка,от брега или лодка.     Как?                Има два начина за риболов - спининг..
14 май 4Carp - Лидер в състезателният риболов
0 97
-Лидер в състезателният риболовEmail Address4carp, един от лидерите в риболова , с над 700 състезания, спечелени от тези, които използват техните продукти, Цилиндричните бойли са успешна алтернатива в определени ситуации и дават добри резултати при р..
11 май Да уловиш карагьоз
0 99
Да уловиш карагьозВсяка година огромни пасажи с карагьоз навлизат в река Дунав, за да хвърлят хайвера си (вида живее в морето). Забраната за риболов пада на 15 май и вече всеки мераклия може да опита късмета си в търсене на екзотичните риби. До края ..
10 май Зарганът един от най-желаните
0 96
Зарганът един от най-желанитеЗарганът е хищна риба движешта се най-често в горните слоеве на водата в търсене на храна - малки рибки и ракообразни. Плува на малки стада или поединично. Край нашите брегове се появява през май-юни. Най-многочислен е пр..
Показани 1 от 12 | 29 (3 Страници)
модул за нотификации
Този сайт използва бисквитки, за да ви осигури най-доброто преживяване на нашия уебсайт.