Риболовното влакно????едно от най-важните за нашият успех

КОЕ ВЛАКНО ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕТЕ?

Това е един от най-често срещаните въпроси.
За да отговорите на този толкова важен въпрос, първо трябва да отговорите на най-основния , а именно: къде и как ще бъде използвано ?
Влакна с малки диаметри 0,28 / 0,30 мм позволява на рибите да вземат аванс и да развият свободно влакното.Преимуществото на по-тънките влакна е възможността да се хвърли по-далеч и по-точно.При кастинг риболов риболовното влакно - FL Fluo ще бъде чудесен избор. Мекo, с много ниско съотношение на разтягане, с флуоровъглеродно покритие, устойчиво на абразия. FL Fluo е добър избор за захранване и риболов чрез кастинг. Схващането ,че с по-тънко влакно не може да се извади голяма риба е напълно погрешно.Правилното регулиране на аванса , добре подбраната въдица и вниманието докато се вади рибата - вярната формула за успех.
Влакна с по-големи диаметри (0,35 , 0,40 мм) са подходящи за водоеми с много закачки и тръстика.

                                                               Цветове
          Още един аспект,  според който да изберем перфектното влакно за нашия риболов.
 

FL SUPER LONG CAST FLUO 


Монофилно влакно оцветено в различни матови цветове ,то е почти невидимо във водата и не плаши предпазливите риби. Изключителната здравина на възел в съчетание със средна степен на разтегливост, позволява риболова на дълги разстояния.
view more>>
 

 

FL SUPER POWER CAMO CARP FLUO
Влакно във флуоресцентни цветове и силиконова формула.Комбинация между издръжливост и устойчивост. Камуфлажният цвят го прави незабележимо дори в много  прозрачни води. Меко и гладко, без памет, влакното с лекота се изнизва от шпулата и се постига завидни дистанции.
view more>>

 FL FLOU 

Меко, с достатъчна разтегливост и здравина. Флуорисцентният жълт цвят  позволява лесно проследяване на посоката на линияta,и помага за избягване на пресичането на линиите .
view more>>
Запишете се за нашият News Letter за да сте винаги информирани за новостите в света на риболова.Последвайте ни във  Facebook