Здравейте,наши настоящи и бъдещи клиенти

С тази статия искаме да Ви разкажем малко по-вече за риболовните захранки и колко важни са те.На пазара се предлагат огромно разнообразие от захранки,готови теста,семена и всякакви съставки за смесването им.Всяка марка си има и почитатели които горещо отстояват ,че ...''тяхната е най-добра''.

Ние от Риболовен Свят залагаме на Madix - българска фирма произвеждаща  захранки и добавки вече над 20 години, с представителни магазини в Обидиненото Кралство и Кипър

За тях

Основната дейност на фирмата е производство на захранки и стръв за риболов. С течение на годините те  разширяват продуктовата гама с цел да удовлетворят нуждите на всеки рибар, влагайки само качествени суровини, като точните пропорции в различните рецепти са прецизирани за да се достигне до оптимална ефективност. Неуморно продължават да търсят все по–нови и ефективни решения за да може техните продукти да са полезни във всяка една ситуация възникнала по време на риболов. От 2009 г. работят успешно и на външния пазар.

Нови продукти от Madix

Мокра захранка Method Feeder Madix

view more >>>

Един от новите им продукти Wafter Tornado

viev more >>>Високопротеинова брикетирана подхранка. Подхранва се с не повече от 5-6 брикета. Разпадането им във водата става бавно, така подхранката привкича рибата, а не я храни. Брикетите са подходящи и за класически монтаж на "капан". Предлагат се в 5 разновидности, класик, ягода с коноп и ванилия с коноп, скопекс и риба. 400 гр. в опаковка.