4Carp - кои са те????

4Carp е румънска фирма лидер в състезателният риболов.Отварят врати през 2013 и до сега имат над 700 награди.След постоянно сътрудничество с един от най-важните доставчици на суровини във Великобритания, 4CARP е в списъка на елитните производители в Европа, одобрени от Haith's с лиценз Robin Red.

Farkas Nandor

''Бойлите, произведени от 4Carp, особено сериите Magnum и Magnum Gold, са трик, който, ако разберете, може да ви донесе голямо удовлетворение, но разбираемо е, че изисква и много работа.
През сезон 2022 спечелихме над 20 трофея, които свидетелстват за горното.
Честито и продължавай все така!

Damian Durdoi

'' Бойлите, с които аз и моят клуб, Carp Club Argeș, ловихме най-вече в групови, отборни или индивидуални състезания. Бойли, които постигнаха резултати на повечето езера и най-важното, титлата на национални вицешампиони 2022!!
Честито 4Carp!!
Поздравления Георги Александру!!

Мини бойли 10mm

Тези малки бойли са отлични както за директен монтаж така и за  риболов с PVA. Размерът от 10 mm прави тези примамки перфектният избор за фидер риболов, когато температурата на водата е ниска или шаранът е подозрителен.

4Carp Pop Up 12mm

Страхотни цветове, наситени аромати и отлична плаваемост - това са ключовите характеристики на серията топчета за стръв 4Carp Pop-Up.Топчетата са изключително устойчиви и могат да се използват продължително време, запазвайки качествата си.

Wafters Dumbel 8/10mm

 Wafter dumbell подходящи за method feeder.Устойчивите аромати и ярките цветове няма да останат незабелязани от рибите

 

4Carp Dumbel Carling

Идеален избор и алтернатива в много ситуации , защото те идват с редица функции, които ги правят различни от класическите варианти пред подозрителна риба.