Menu
Your Cart

Воблери

Воблери
  Salmo Tiny Silver Blue Tiger 3   Salmo Tiny Silver Blue Tiger 3
Изчерпан
Brand: Salmo Model: 421378
Моделът Tiny на Salmo говори сам за себе си - малко тяло, което крие невероятна вътрешна сила и агресивност. Може да го използвате успешно при риболов срещу и по течението на реката. Ако се намирате на голяма река класически метод за риболов е извеждането на примамката отвъд течението и постепеното ..
13.50лв
Без данък:13.50лв
Brand: Mikado Model: #1595
Тънък плаващ воблер с агресивно действие, което много отчетливо се пренася и усеща на въдицата. По време на водене създава малко съпротивление и има трептяща игра, която имитира болна рибка, а това предизвиква хищните риби да атакуват настървено. Замята се добре на значителна дистанция.&nb..
14.70лв
Без данък:14.70лв
Brand: Mikado Model: #127
Bold Head е минивоблер тип кранк с широко предназначение. Предпочитана примамка за спининг риболов на речен кефал, костур, по-дребни щуки.Серията воблери Fishunter на полския производител Mikado включва голям брой модели в разнообразие от разцветки и размери.Изработени от качествени м..
13.40лв
Без данък:13.40лв
Brand: Mikado Model: #128
Mалък воблер с много агресивно действие, което много отчетливо се пренася и усеща на въдицата. Има компактно тяло и се замята добре на значителна дистанция. Потъва до два метра дълбочина. Работи ефективно за щука, костур, пъстърва и клен. Оборудван с остри тройни куки на фирма VMC. Р..
12.80лв
Без данък:12.80лв
Brand: Mikado Model: #129
Мини плаващ воблер с плитко газене до 0,8 метра. Деликатна, апетитно изглеждаща за хищниците примамка с характерно, средно динамично действие. Работи добре в бавни участъци на река, канал или езеро. Особено ефективен за улов на пъстърва, костур и речен кефал.Размер..
8.90лв
Без данък:8.90лв
Brand: Mikado Model: #140
 Тънък, бавно потъващ воблер утежнен със сачми в тялото, които създават хидроакустична вълна, с което допълнително привлича хищниците. Създаден за риболов с метод twitching (потрепване, придърпване). Воденето с кратки паузи е най-добрата техника за използването му. Ефективен за улов на щука, бя..
13.30лв
Без данък:13.30лв
Brand: Mikado Model: #141
Плаващ воблер с широка лопатка за дълбока игра. Утежнен със сачми поставени в тялото, които създават хидроакустична вълна по време на водене, за да привлича вниманието на хищниците. Реалистичните 3D очи и яркочервената боя върху хрилете допълнително провокират рибите. Перфектен за тролинг или риболо..
11.50лв
Без данък:11.50лв
Brand: Mikado Model: #142
Потъващ воблер с широка лопатка и средно газене 1,8 метра. Състои се от две части. Добре балансиран, утежнен със сачми в тялото, които създават хидроакустична вълна по време на водене. Изключително ефективен за улов щука. Подходящ също и за сом или бяла риба. Размер - 12 смТегло - 15 грама Дина..
12.50лв
Без данък:12.50лв
Brand: Mikado Model: #143
Дълбоко потъващ воблер с широка сплесната лопатка, предназначен за тролинг риболов на бяла риба. Има тънка и издължена форма на тялото, което е утежнено със сачми. Отличава се с бърза и агресивна игра по време на водене. Подходящ също и за морски риболов на лефер, чернокоп и пала..
12.90лв
Без данък:12.90лв
Brand: Mikado Model: #154
 Дълбоко потъващ воблер с много широк спектър от приложения. Има стройно и издължено тяло, свързано с дълга и силно стеснена лопатка. Характеризира се с фино, но същевременно енергично движение на опашката, комбинирано с интензивно огледално отразяване на светлината от тялото. Снабден е и с дел..
13.90лв
Без данък:13.90лв
Brand: Mikado Model: #162
Малък потъващ воблер с дължина на тялото от едва 4 см. Този модел има специфично извита форма и малка лопатка. Въпреки ниското си тегло с подходяща въдица и влакно се достига добра дистанция при замятане. Има гладко спускане до 80 см под повърхносттта на водата и отчетливи движения. Компактен и прец..
9.80лв
Без данък:9.80лв
Brand: Mikado Model: #1832
 Малък потъващ воблер със средна динамика на действие. По време на водене създава малко съпротивление и има трептяща игра, която имитира болна рибка, а това предизвиква хищните риби да атакуват настървено. Най - ефективен е с джъркинг техника, като примамва с кратки отскачания от линията на вод..
13.20лв
Без данък:13.20лв
Показани 1 от 12 | 95 (8 Страници)
модул за нотификации
Този сайт използва бисквитки, за да ви осигури най-доброто преживяване на нашия уебсайт.