Menu
Your Cart

Блесни

Блесни
Brand: MEPPS Model: Mepps AGLIA TW AG 3
Моделът листо в златис , сребрист или меден цвят с червен елемент и черни точки. Благодарение системата на сменяема кука тази блесна може лесно да се пригоди към условията. Също е възможно да се добавят листенца с допълващи размери, цветове и вибрации и др. Teгло    6,5 гр Цвят сребр..
5.60лв
Без данък:5.60лв
Brand: MEPPS Model: Mepps Aglia Long Cast AG 3
Най-новият модел блесни от семейството на MEPPS. Както си личи от името им, този модел е предназначен за далечно замятане. Размер   3 Тегло     12гр..
5.50лв
Без данък:5.50лв
Brand: MEPPS Model: Mepps Aglia AG 2
Блесна за всякакви видове риби, проектирана да започне своето гладко движение в мига, в който докосне водата. Ъгълът на ротация на крилото постоянно се адаптира към скоростта и силата на течението или на обирането, така че Aglia винаги издава правилни и отчетливи вибрации. Блесни Mepps Aglia AG 2..
3.80лв
Без данък:3.80лв
Brand: MEPPS Model: Mepps Aglia Long Heavy AG/RGE 1
Блесната потъва бързо и се движи на дълбоко. Торпедообразното тяло прави далечното замятане лесно. При равномерно въртене тя остава много близо до дъното през цялото време на обиране на влакното, което я прави перфектна за риболов в силно течение или дълбока вода. Тегло      8гр..
4.30лв
Без данък:4.30лв
Brand: MEPPS Model: Mepps Aglia Long Heavy ОR/RGE 2
Блесната потъва бързо и се движи на дълбоко. Торпедообразното тяло прави далечното замятане лесно. При равномерно въртене тя остава много близо до дъното през цялото време на обиране на влакното, което я прави перфектна за риболов в силно течение или дълбока вода. Блесна  Mepps Aglia Long Heavy..
4.90лв
Без данък:4.90лв
Brand: MEPPS Model: Mepps Aglia OR 3
Блесна за всякакви видове риби, проектирана да започне своето гладко движение в мига, в който докосне водата. Ъгълът на ротация на крилото постоянно се адаптира към скоростта и силата на течението или на обирането, така че Aglia винаги издава правилни и отчетливи вибрации. Блесни Mepps Aglia OR 3..
3.80лв
Без данък:3.80лв
Brand: MEPPS Model: Mepps Aglia OR 4
Блесна за всякакви видове риби, проектирана да започне своето гладко движение в мига, в който докосне водата. Ъгълът на ротация на крилото постоянно се адаптира към скоростта и силата на течението или на обирането, така че Aglia винаги издава правилни и отчетливи вибрацииMepps Aglia OR 4 Тегло&nb..
6.30лв
Без данък:6.30лв
Brand: MEPPS Model: Блесна Mepps AGLIA TW CU 3
Моделът листо в златис , сребрист или меден цвят с червен елемент и черни точки. Благодарение системата на сменяема кука тази блесна може лесно да се пригоди към условията. Също е възможно да се добавят листенца с допълващи размери, цветове и вибрации и да се създават блесни, чийто размер и тежина с..
5.60лв
Без данък:5.60лв
Brand: MEPPS Model: Mepps Bug Cherry 2
Примамка даваща винаги добри резултати.BUG сполучливо имитира муха с което провокира хищника.  Mepps Bug Cherry 2 Тегло     7 гр..
7.80лв
Без данък:7.80лв
Brand: MEPPS Model: Mepps Bug Dark Dragon 2
Примамка даваща винаги добри резултати.BUG сполучливо имитира муха с което провокира хищника.  Блесна Mepps bug dark dragon 2 Тегло     7гр..
7.80лв
Без данък:7.80лв
Brand: MEPPS Model: Mepps long Heavy OR 16g-2
Блесната потъва бързо и се движи на дълбоко. Торпедообразното тяло прави далечното замятане лесно. При равномерно въртене тя остава много близо до дъното през цялото време на обиране на влакното, което я прави перфектна за риболов в силно течение или дълбока вода. Блесна Mepps long Heavy OR 16g-2 ..
4.60лв
Без данък:4.60лв
Brand: MEPPS Model: Mepps Syclops AG Noir 1
Тази клатушка плува с редуващи се вълнообразни движения, трепкания и странични отклонения, точно като ранена рибка. Поради двойната извивка качеството на движението се запазва при каквато и да е скорост на обиране на влакното: бавна, нормална или бърза. Mepps Syclops е подходяща както за бързи така ..
9.60лв
Без данък:9.60лв
Показани 1 от 12 | 200 (17 Страници)
модул за нотификации
Този сайт използва бисквитки, за да ви осигури най-доброто преживяване на нашия уебсайт.