Menu
Your Cart

Обтегачи, сигнализатори,звънци

Обтегачи, сигнализатори,звънци
Brand: FL Model: Eastshark Swinger Chain 17A / сменяеми диоди
Комплект обтегач EastShark - тип хенгер. Захваща се към стойката (колчето) посредством бърза връзка, което го прави много лесен за демонтаж. В опаковката има пет различни цвята глави, които се сменят бързо и лесно: червен, зелен, син, жълт и един фосфоресциращ​. Във всяка една от тези глави има отво..
19.00лв
Без данък:19.00лв
Brand: FL Model: Eastshark Swinger Chain 18A
Обтегач верижка с регулиране натиска на захващането.  Налични няколко цвята - жълт , червен , зелен , син. Дължина    18см..
12.00лв
Без данък:12.00лв
Brand: FL Model: FL Exquisite /Комплект светещи обтегачи
Комплект от четири светещи обтегача за шаранджийски риболов. Обтегачите са изцяло в черен цвят,а с балансираща подвижна тежест за регулиране на напрежението върху линията. Рамото на обтегачите е снабдено с пружина с две степени на натегнатост. Всеки обтегач е с диод, светещ в определен цвят – жълт, ..
85.00лв
Без данък:85.00лв
Brand: Filstar Model: 936104
Аларма FBA-51 е със следните характеристики:   използва 1xCR 1225/3V батерии, които са лесни за подмяна; дълъг живот на батерията; система за пестене на енергията; водоустойчива; Поставя се на приблизително 5см от върха. Излъчва зелена светлина, а когато засече кълване, светлинат..
5.20лв
Без данък:5.20лв
Brand: Wind Blade Model: Звънец щипка
Пластмасов двоен звънец с щипка - 16 мм. За звуково индикиране на кълването..
0.60лв
Без данък:0.60лв
Комплект Обтегачи  FL Комплект Обтегачи  FL
Изчерпан
Brand: FL Model: Комплект Обтегачи FL
Четири броя обтегачи във кутия.Всеки от тези обтегачи свети различна светлина за да може добре да разпознавате лесно на коя въдица кълве.Обтегачите са уборудвани със допълнително утежнение като в края на всеки обтегач има и да се регулира неговия наклон. Качествена изработка на добра цена..
65.00лв
Без данък:65.00лв
Комплект светещи обтегачи за сигнализатори Комплект светещи обтегачи за сигнализатори
Изчерпан
Brand: FL Model: Комплект светещи обтегачи за сигнализатори
Комплект светещи  обтегачи снабдени с балансираща подвижна тежест. В допълнение на това, в зависимост от условията на риболов може да се регулира натегнатостта на пружината на подвижното рамо в три степени. Клипсът за закрепване на влакното е много прецизно изработен, като позволява надеждно фи..
85.00лв
Без данък:85.00лв
Brand: Filstar Model: 939735
Комплект от 3 аларми и централа. Обхватът на централата е 100 - 200 метра в зависимост от условията на заобикалящата среда. Работна честота - 433.92 MHz. Централата работи с 3 х AAA батерии, които не са включени в комплекта. Сигналът на алармите не се препокрива с този на други риболовци. ААлармите ..
135.00лв
Без данък:135.00лв
Комплект сигнализатори FSBA-24 Комплект сигнализатори FSBA-24
Изчерпан
Brand: Filstar Model: 951258
Сет от четири сигнализатора плюс приемник, отличаващи се със съвременен дизайн и оборудвани с множество полезни функции. Комплектът се предлага в твърд калъф със сигурно закопчаване с цип . Сигнализаторите са водоустойчиви и всеки има rolling колело с различен цвят, съответстващ на определена лед с..
120.00лв
Без данък:120.00лв
Комплект сигнализатори с централа FilStar FSBA-24 Комплект сигнализатори с централа FilStar FSBA-24
Изчерпан
Brand: Filstar Model: 949207
Сет от три сигнализатора плюс приемник, отличаващи се със съвременен дизайн и оборудвани с множество полезни функции. Комплектът се предлага в твърдо малко куфарче със сигурно закопчаване . Сигнализаторите са водоустойчиви и всеки има rolling колело с различен цвят, съответстващ на определена лед с..
98.00лв
Без данък:98.00лв
Brand: FL Model: Комплект сигнализатори с централа FL JY-57
Комплект от 3бр. сигнализатори с централа , с гумирано покритие,предпазващо от влага.Сигнализаторите притежават 8 различни тона на индикиране, както и по 8 нива за регулиране силата на звука и на чувствителността. Посредством memory функцията LED диодите светят в рамките на 40 секунди след кълване.Ц..
180.00лв
Без данък:180.00лв
Brand: Wind Blade Model: Метален звънец-щипка
Метален двоен звънец - 16мм. с щипка ,, крокодил ,,. За звуково индикиране на кълването. ..
0.60лв
Без данък:0.60лв
Показани 1 от 12 | 28 (3 Страници)
модул за нотификации
Този сайт използва бисквитки, за да ви осигури най-доброто преживяване на нашия уебсайт.