Menu
Your Cart

Аксесоари-игли, бургии , стопери ,готови монтажи,повдигачи

Аксесоари-игли, бургии , стопери ,готови монтажи,повдигачи
Brand: Panda Model: #668
Quick change beads е полезен аксесоар за бърза смяна на поводите при риболов на фидер. . Втората му, не по-малко важна функция е да омекотява удара на движещата се кошничка и да предпазва влакното от нараняване.  Конструкцията му е проста и се състои от конектор (подобен на тези за ластик) и м..
3.00лв
Без данък:3.00лв
Brand: EastShark Model: #956
Монтаж за риболов на сом, подходящ за използване за буй или за кльонк от лодка. Изработен от здраво плетено влакно, единична кука с повишена издръжливост и усилен вирбел. Куката е японска, химически заточена - много остра и здрава. Към повода е прикрепена тракалка, която издава звук, провокиращ хищн..
8.50лв
Без данък:8.50лв
Brand: Diamant Alb Model: #851
Клещи за кримпване които може да се използват за откачане на куки, като универсални клещи, а също и като режещ инструмент за плетено, монофилно или флуорокарбоново влакно. Отваряне и на Split ring халки. Изработени от неръждаема стомана с тефлоново покритие.Дръжки от ABS пластмаса, с пружина, която ..
15.00лв
Без данък:15.00лв
Brand: EastShark Model: #1433
Маркери конструирани от висококачествени удароустойчиви материали, които ги правят здрави и надеждни. Комплектът съдържа маркер с 3 пера с различен цвят, пръстен SLIK, противозаплитащи плаващи топчета за обрасли райони, тежест 2oz(56гр.), комплект за бърз монтаж – Kwik Change Fixing – всичко, от кое..
12.00лв
Без данък:12.00лв
Brand: Fox Model: 939977
Fox Slik Lead Clips са подобрена версия на Lead Clip и отново включват T-bar болтчето, което фиксира 10-ти размер вирбел. Задната част на клип-а не е назъбена, което подсигурява лесното плъзгане на tail rubber-a, а същевременно и на оловото. Брой в опаковката     10..
9.80лв
Без данък:9.80лв
Brand: FL Model: #195
Кука за затягане на клупове и възли FL. Отличен помощник при изработване на различни риболовни монтажи. Състои се от удобна пластмасова дръжка и 2 мм кука от стомана. Много полезен аксесоар.  ..
3.00лв
Без данък:3.00лв
Brand: FL Model: #197
Волфрамов повод FL създаден чрез оплитане на меки волфрамови нишки. Много тънък, гъвкав, мек и здрав,  с качествени вирбел и карабинка. Подходящ да се използва както с блесна и воблер, така и с жива рибка.Размер ; 15 см / 9 кг20 см / 12 кг25 см / 15 кг..
1.00лв
Без данък:1.00лв
FL / Готов монтаж с ребрена хранилка FL / Готов монтаж с ребрена хранилка
Изчерпан
Brand: FL Model: #198
Подходящ за ползване в язовири, канали и речни участъци със слабо течение.Монтажът се предлага в три варианта с куки размер 2 , 4 и 6.Характеристики :Плетен повод в камуфлажен зелено-черен цвятРебрена хранилка в кафяв цвятПротивоусукващ шлаухМатова кука тип Wide Gape със силиконова царевица, монтира..
6.00лв
Без данък:6.00лв
Brand: FL Model: #199
Монтажът е подходящ за ползване в затворени водоеми или такива със слабо течение.Характеристики :Лийдкор с камуфлажен кафяво-черен цвятПодвижна спираловидна хранилка с утежнениеПолупрозрачен противоусукващ шлаухНадежден повод от плетено влакно в зелено-черни нюансиМатова кука тип KrankТежест  &..
6.00лв
Без данък:6.00лв
Brand: FL Model: #236
Комплект от три ръчно вързани монтажа на косъм, игла за монтажи и 12 броя стопери за шаранджийски риболов. Монтажите са изработени  с помощта на качествен вирбел и подходящо плетено влакно в камуфлажен цвят, който прави повода незабележим на дъното. Дължината на повода е 14 см, а дължината само..
5.00лв
Без данък:5.00лв
Brand: FL Model: #237
Шлаух за монтиране върху петата на куката при шаранджийски риболов. Специфичната форма подчертава извивката на куката и осигурява по-бързото и надеждно забиване в устата на шарана. Този аксесоар може да се комбинира с различни шаранджийски монтажи, като във всички случаи повишава ефективността при и..
3.00лв
Без данък:3.00лв
Brand: FL Model: #243
Готови ледкор монтажи за шаранджийски риболов. Опаковката съдържа 4 броя монтажи. Всеки монтаж от комплекта Leadcore Safety Bolt Rig е изработен от 75 см leadcore с издръжливост 30 lbs, висококачествени елементи (клипс и шлаух) за болт риг с бърза връзка. В комплекта са включени и 4 броя противоусук..
9.80лв
Без данък:9.80лв
Показани 1 от 12 | 76 (7 Страници)
модул за нотификации
Този сайт използва бисквитки, за да ви осигури най-доброто преживяване на нашия уебсайт.