Menu
Your Cart

Спининг риболов

Спининг риболов

Brand: MEPPS Model: Mepps AGLIA TW AG 3
Моделът листо в златис , сребрист или меден цвят с червен елемент и черни точки. Благодарение системата на сменяема кука тази блесна може лесно да се пригоди към условията. Също е възможно да се добавят листенца с допълващи размери, цветове и вибрации и др. Teгло    6,5 гр Цвят сребр..
5.60лв
Без данък:5.60лв
  Salmo Tiny Silver Blue Tiger 3   Salmo Tiny Silver Blue Tiger 3
Изчерпан
Brand: Salmo Model: 421378
Моделът Tiny на Salmo говори сам за себе си - малко тяло, което крие невероятна вътрешна сила и агресивност. Може да го използвате успешно при риболов срещу и по течението на реката. Ако се намирате на голяма река класически метод за риболов е извеждането на примамката отвъд течението и постепеното ..
13.50лв
Без данък:13.50лв
 DAIWA CROSSFIRE JIGGER 240см  DAIWA CROSSFIRE JIGGER 240см
Изчерпан
Brand: Daiwa Model: CFJ 25G
Моделите с акция до 40 гр. са малко по- меки , което е специално предимство при риболов на агресивни хищници, като сьомга, костур или кефал. EVA дръжка Титаниево-оксидни водачи Дължина    240см Акция     5-25 гр Бр. секции      2 Бр. водачи    ..
95.00лв
Без данък:95.00лв
Brand: Daiwa Model: 15601-915
TOURNAMENT DUCKFIN SHAD е оригинален японски продукт, който осигурява успешното привличане на хищниците със своята привлекателна игра и специалната технология на изработка и материал.С размера 9см, успешно може да се лови костур, пъстърва и бяла риба.Цената е за брой...
2.00лв
Без данък:2.00лв
Brand: Daiwa Model: Daiwa TOURNAMENT D`FIN 4" - 10.2см
Качествени силикони за риболов на бяла риба, сом и костур. Изработени са от мек силикон от последно поколение материал. Още при направата им в материала е вградена силна рибна миризма и феромони, които да привличат хищниците допълнително.Притежават перфектен дизайн - цялата примамка работи като жива..
2.00лв
Без данък:2.00лв
Brand: Filstar Model: 930274
Неопренови ръкавици с възможност за откриване на три пръста. Дланите са гумирани за по-голямо удобство при използване. Притежават светлоотразителен елемент, ширината на китките се регулира с велкро лента с логото на FilStar. Ръкавиците се предлагат в размери L, XL и XXL...
16.10лв
Без данък:16.10лв
Brand: MEPPS Model: Mepps Aglia Long Cast AG 3
Най-новият модел блесни от семейството на MEPPS. Както си личи от името им, този модел е предназначен за далечно замятане. Размер   3 Тегло     12гр..
5.50лв
Без данък:5.50лв
Brand: MEPPS Model: Mepps Aglia AG 2
Блесна за всякакви видове риби, проектирана да започне своето гладко движение в мига, в който докосне водата. Ъгълът на ротация на крилото постоянно се адаптира към скоростта и силата на течението или на обирането, така че Aglia винаги издава правилни и отчетливи вибрации. Блесни Mepps Aglia AG 2..
3.80лв
Без данък:3.80лв
Brand: MEPPS Model: Mepps Aglia Long Heavy AG/RGE 1
Блесната потъва бързо и се движи на дълбоко. Торпедообразното тяло прави далечното замятане лесно. При равномерно въртене тя остава много близо до дъното през цялото време на обиране на влакното, което я прави перфектна за риболов в силно течение или дълбока вода. Тегло      8гр..
4.30лв
Без данък:4.30лв
Brand: MEPPS Model: Mepps Aglia Long Heavy ОR/RGE 2
Блесната потъва бързо и се движи на дълбоко. Торпедообразното тяло прави далечното замятане лесно. При равномерно въртене тя остава много близо до дъното през цялото време на обиране на влакното, което я прави перфектна за риболов в силно течение или дълбока вода. Блесна  Mepps Aglia Long Heavy..
4.90лв
Без данък:4.90лв
Brand: MEPPS Model: Mepps Aglia OR 3
Блесна за всякакви видове риби, проектирана да започне своето гладко движение в мига, в който докосне водата. Ъгълът на ротация на крилото постоянно се адаптира към скоростта и силата на течението или на обирането, така че Aglia винаги издава правилни и отчетливи вибрации. Блесни Mepps Aglia OR 3..
3.80лв
Без данък:3.80лв
Brand: MEPPS Model: Mepps Aglia OR 4
Блесна за всякакви видове риби, проектирана да започне своето гладко движение в мига, в който докосне водата. Ъгълът на ротация на крилото постоянно се адаптира към скоростта и силата на течението или на обирането, така че Aglia винаги издава правилни и отчетливи вибрацииMepps Aglia OR 4 Тегло&nb..
6.30лв
Без данък:6.30лв
Показани 1 от 12 | 709 (60 Страници)
модул за нотификации
Този сайт използва бисквитки, за да ви осигури най-доброто преживяване на нашия уебсайт.