Menu
Your Cart

Diamant Alb

Brand: Diamant Alb Model: #765
Качествен карбонов телескоп с бърза акция за далечно замятане за риболов на спининг и плувка.Разполага с широки SIC водачи на две крачета, заляти със смола устойчива на UV лъчи. Много ниско тегло и удобен макародържач. Предлага се в луксозен подплатен кожен калъф и предпазител за всички водачи.Акция..
58.00лв
Без данък:58.00лв
Brand: Diamant Alb Model: 1943
Перфектна имитация на бели червеи, допълнително ароматизирани с феромони правещи ги неустоима примамка за рибите. Изработени са от изключително мек и еластичен силикон, което създава 100% реалистичност.Може да се използват и в комбинация с естествена стръв, както в сладка така и в солена вода...
7.50лв
Без данък:7.50лв
Brand: Diamant Alb Model: #1944
Земните червеи са универсална стръв за много видове риболов и различни видове риби.Подходящи за сладководен риболов, морски риболов и риболов на лед.Могат да бъдат използвани при температури от -30 градуса до +50 градуса.Запазват риболовните си качества 2 години.Специална магическа миризма, на която..
7.50лв
Без данък:7.50лв
Brand: Diamant Alb Model: #758
Отличаваща се със среднобърз строй, тази елегантна и лека въдица е с тънки, но здрави бланки от IM24T карбон. При водене на примамката въдицата работи само с върха си, докато при изваждане на закачената риба сработва и останалата част от пръчката. Добавени са висококачествени K-водачи със сравнителн..
56.00лв
Без данък:56.00лв
Brand: Diamant Alb Model: #247
 Универсална спининг въдица, изработена от високомодулен карбон, в комбинация с висок клас водачи и макародържач. Black Hegar Spin e чувствителнa и има пълно огъване, което ви позволява да упражнявате пълен контрол по време на борба с голяма риба. Подходяща за риболов на щука, бяла риба или рас..
50.00лв
Без данък:50.00лв
Brand: Diamant Alb Model: #163
Качествена шапка от полар -камуфлажна ,мека и удобна ,от лека материя ,подходяща за студените дни  .Размер    универсален ..
12.00лв
Без данък:12.00лв
Brand: Diamant Alb Model: #165
Ново поколение спининг въдица , изработена от японски  карбон IM6 ,с тънка и лека бланка , качествени издължени водачи позволяващи дълготрайна употреба с плетени влакна , стилен макародържач, дръжка с анти-хлъзгаво покритие , лека удобна и здрава ,окомплектована с високо-качествени SiC водачи,с..
30.00лв
Без данък:30.00лв
Brand: Diamant Alb Model: #760
Въдицата  е изработена от 100% IM8 Carbon ,дръжката е с камуфлажно покритие ,със стегнат строй ,широки СИК -водачи (долен 40мм),с пластмасов протектор на водачите , акция 3.5 либри.Качествено изработена , тя спокойно може да  извади и трофейни екземпляри ,Приложима е както  за ш..
75.00лв
Без данък:75.00лв
Brand: Diamant Alb Model: #851
Клещи за кримпване които може да се използват за откачане на куки, като универсални клещи, а също и като режещ инструмент за плетено, монофилно или флуорокарбоново влакно. Отваряне и на Split ring халки. Изработени от неръждаема стомана с тефлоново покритие.Дръжки от ABS пластмаса, с пружина, която ..
15.00лв
Без данък:15.00лв
Brand: Diamant Alb Model: #164
Ново поколение телескопична спининг въдица , изработена от японски  карбон IM6 ,с тънка и лека бланка , качествени издължени водачи позволяващи дълготрайна употреба с плетени влакна , стилен макародържач, лека удобна и здрава ,окомплектована с високо-качествени SiC водачи,с бърз строй ,подходящ..
55.00лв
Без данък:55.00лв
Brand: Diamant Alb Model: #244
Прекрасна телескопична пръчка за шаранджийски риболов. Произведена от 100% карбон. На втората секция пръчката е подсилена с допълнителна оплетка. Diamant Alb Tele Carp е подходяща за постигане на големи дистанции при замятане. Окомплектовката включва 6 надеждни двукраки SiC водача, позволяващи употр..
58.00лв
Без данък:58.00лв
Brand: Diamant Alb Model: #265
Прекрасна телескопична пръчка за шаранджийски риболов. Произведена от 100% карбон. На втората секция пръчката е подсилена с допълнителна оплетка. Diamant Alb Tele Carp е подходяща за постигане на големи дистанции при замятане. Окомплектовката включва 6 надеждни двукраки SiC водача, позволяващи употр..
63.00лв
Без данък:63.00лв
Показани 1 от 12 | 54 (5 Страници)
модул за нотификации
Този сайт използва бисквитки, за да ви осигури най-доброто преживяване на нашия уебсайт.