Menu
Your Cart

MG Carp Method Feeder Apa Rece - Râme & Viermuși 500gr

Feeder сместа съдържа множество внимателно подбрани и смлени пелети и семена. Благодарение на този процес, хранителните масла остават непокътнати и се включват в крайната смес. Просто за студената вода трябва да се намали нивото на маслата и да се увеличи нивото на протеина.

Ето защо Rame & Worm Feeder Mix получи тези промени, особено за да работи и да се разгражда правилно в студени води. По този начин естествените аромати, излъчвани както от протеиновите, така и от зърнените съставки, ще се разпръснат на нада и ще могат да предават сигнали за хранене на рибата.

За допълнителна привлекателност ви препоръчваме да следвате метода на приготвяне по-долу и да използвате течните добавки, специално предназначени за студена вода.

  • Начин на приготвяне:

Овлажнява се на два етапа. Първото овлажняване включва добавяне на 150 ml течна част (вода или водна добавка) към 500 gr нада, последвано на интервал от 20 минути от второ овлажняване, което се състои в добавяне на 75 ml течна част (вода или водна добавка) . Всяка стъпка изисква ръчно смесване от 2-3 минути или машинно за 1 минута.

Съвети и трикове: Преди действителното използване, независимо дали е примамка или метод, примамката може да се пресее, това аериране на примамката води до изключителна механика на субстрата. За да запазите рибата на хранителното петно, се препоръчва след пресяване да се добавят микропелети, които могат да се използват както мокри, така и полусухи, като се поръсят със собствената добавка от гамата MG Apa Rece.

  • Количество- 500гр

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
модул за нотификации
Този сайт използва бисквитки, за да ви осигури най-доброто преживяване на нашия уебсайт.